Foeken Makelaardij

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Vijf ideeën om de lente in huis te halen

Vijf ideeën om de lente in huis te halen

Vogels beginnen te fluiten, er groeien blaadjes aan de bomen en de bloemen staan weer volop in bloei. Tijd om de lente in huis te halen! Zo doe je dat.

 1. Leeg canvas

  Een opgeruimd huis geeft rust. Dus mogen we alle wollen plaids, donkere gordijnen en kussens weer in de kast opbergen. Ook is het, na maanden cocoonen bij de kachel, tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Want een fris lentehuis begint met een leeg canvas.
 2. Planten en bloemen

  Planten en bloemen staan buiten weer in bloei, maar staan binnen ook mooi. De narcis, iris, magnolia en pioenroos hebben de ultieme lentelook.
  Net als bloembollen, die leuk staan in een glazen potje. Op deze manier haal je een stukje buiten naar binnen.Kijk eens op https://www.flowermoment.nl/ , deze lokale ondernemer uit Soest help u graag bij uw keuze!
 3.  Kleuren en materialen

  Breng kleur in huis, want dat doet wonderen. Het hoeft niet drastisch te zijn. Vervang een wollen plaid door een luchtig linnen exemplaar in een lichte kleur. Ook mag het vloerkleed in de lente weer vervangen worden. Zin om iets nieuws in huis te halen? Denk dan eens aan een poef in een vrolijk lentekleurtje zoals geel en roze.
 4. Zonnige wand

  Het veranderen van muurdecoratie is een kleine verandering met een groots effect om je huis op te vrolijken. Vervang alle donkere posters door vrolijke, frisse prints, of je favoriete vakantiefoto’s. Je kunt ook op zoek gaan naar mooie prints op Pinterest en ze laten afdrukken.
 5. De geur van de lente

  Je stapt (zonder jas) naar buiten en ruikt die heerlijke lentegeur. Het is gek, maar toch weet iedereen welke geur we bedoelen. Bepaalde geuren maken een mens gelukkig. Dus waarom breng je die geuren niet in huis met geurkaarsen, geurstokjes of sprays.

  Voor het ultieme lentegevoel kies je een bloemengeur, de geur van duingras of de geur van vers gewassen katoen. Geuren zijn natuurlijk erg persoonlijk, dus ruik vooral voordat je koopt. De opties zijn eindeloos en de perfecte geur maakt jouw lentehuis helemaal af.

Bron: https://www.nu.nl/wonen/6040774/vijf-ideeen-om-de-lente-in-huis-te-halen.html

Gerelateerde berichten

Foeken Makelaardij breed georiënteerd in de regio

SOEST Raymond Foeken is sinds vorig jaar de eigenaar van Foeken Makelaardij, een jong kantoor dat...

Lees verder

25e taxatierapport een feit!

Sinds december van 2018 ben ik ingeschreven bij het NRVT en het NWWI en kan ik iedereen binnen een...

Lees verder