Foeken Makelaardij

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De nieuwe makelaar in Baarn staat voor u klaar!

De makelaar in Baarn staat voor u klaar!

De nieuwe makelaar van Baarn staat voor u klaar in deze regio voor alle diensten binnen de makelaardij. Er is veel keuze uit makelaars en vooral uit de lokale Baarnse makelaar. Waarom dan de keuze op deze Baarnse makelaar?

Een vraag die vaker gesteld word en waar niet één antwoord op gegeven kan worden. Makelen wordt vaak gedaan met gevoel en daarbij moet je ook een goed gevoel hebben bij een bepaalde regio, in dat geval hebben wij dat wel degelijk in de regio Baarn.

Ook een klik met de verkoper is uiteraard erg belangrijk want zonder dit zal een verkoopproces vaak niet soepel lopen en is het van belang dat je op één lijn zit met jouw verkopend makelaar.

Foeken Makelaardij zet zich neer als een makelaar ook in Baarn.

De jaren lange ervaring bij Majoor Makelaars heeft zeker bijgedragen aan de kennis van de omgeving Soest, Soesterberg en Amersfoort werden ook zeker meegenomen in de regionale kennis.

Baarn zelf heeft in middels ruim 24.800 inwoners welke allemaal woonachtig zijn in één van de Baarnse wijken welke allemaal goed bekend zijn bij Foeken Makelaardij.

Baarn bestaat uit de volgende kernen, wijken en straten;

Eembrugge, Lage Vuursche,

 

Woont u in de wijk Villa Helvetia, Amaliapark, Centrum, Componistenbuurt, Eemdal, Noordschil, Oosterhei, Pekingpark, Prins Hendrikpark, Professorenbuurt, Rode Dorp, Schoonoordpark, Schilderswijk, Staatsliedenbuurt, Transvaalwijk, Wilhelminapark, Zandvoort, Zeeheldenbuurt, Tuindorp

neem dan gerust eens contact op met Raymond Foeken de lokale Baarnse makelaar welke klaar staat voor alle dienstverlening binnen de makelaardij. Van verkoop tot aankoop, taxaties en verhuur.

Kortom een lokaal bekend gezicht in Baarn met regionale kennis van de markt en klaar om u te helpen met de verkoop van uw woning of appartement, het taxeren van de woning of het verhuren hiervan.

Neem direct contact op met uw makelaar in Baarn

Neem direct contact op met uw makelaar in Baarn