Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Wat is uw (toekomstig) huis waard?

Voor een verbouwing, hypotheek of verkoop is een taxatie van een Register Taxateur nodig.

De taxateur van Foeken Makelaardij is thuis in Soest en omstreken en is op de hoogte van eventuele problematiek in de omgeving en kent ook de plannen van de gemeenten. Wij kennen de wijken, buurten en straten. Na een uitgebreide inspectie van uw huis, kunnen wij een nauwkeurige taxatie opstellen van uw woning.

Waar zijn wij aangesloten?

Onze taxateur is aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De geregistreerde taxateur werkt op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse en internationale eisen.

Heeft u een woning gekocht en heeft de bank een taxatierapport nodig? Onze taxateur is tevens aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), zodat wij voor u een NWWI gevalideerd taxatierapport kunnen verzorgen. Met name voor de financiering vragen geldverstrekkers vaak om een gevalideerd taxatierapport.

Direct een gevalideerd rapport aanvragen?

Dat is mogelijk! Vraag rechtsreeks via het NWWI een taxatierapport aan bij Foeken Makelaardij en u bent binnen 5 werkdagen verzekerd van een goed taxatierapport.