Foeken Makelaardij

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

De nieuwe makelaar in Soest staat voor u klaar!

De nieuwe makelaar van Soest staat voor u klaar in deze regio voor alle diensten binnen de makelaardij. Er is veel keuze uit makelaars en vooral uit de lokale Soester makelaar. Waarom dan de keuze op deze Soester makelaar?

Een vraag die vaker gesteld word en waar niet één antwoord op gegeven kan worden. Makelen wordt vaak gedaan met gevoel en daarbij moet je ook een goed gevoel hebben bij een bepaalde regio, in dat geval hebben wij dat wel degelijk in de regio Soest.

Ook een klik met de verkoper is uiteraard erg belangrijk want zonder dit zal een verkoopproces vaak niet soepel lopen en is het van belang dat je op één lijn zit met jouw verkopend makelaar.

Foeken Makelaardij zet zich neer als een makelaar welke al zijn gehele leven actief is binnen Soest, denk hierbij aan de voetbalvereniging SO SOEST maar ook de horeca, de Oude Enghe en Eetcafé centraal ook wel bekend als Toontje zijn beide begrippen in Soest.

De jaren lange ervaring bij Majoor Makelaars heeft zeker bijgedragen aan de kennis van de omgeving Soesterberg, Baarn en Amersfoort werden ook zeker meegenomen in de regionale kennis.

Soest zelf heeft in middels ruim 46.000 inwoners welke allemaal woonachtig zijn in één van de Soester wijken welke allemaal goed bekend zijn bij Foeken Makelaardij.

Woont u in de wijk Boerenstreek, De Eng Soest Midden, ’t Hart Soestdijk, Klaarwater, Overhees, Smitsveen, Soestduinen, Soesterberg of Soest-Zuid neem dan gerust eens contact op met Raymond Foeken de locale Soester makelaar welke klaar staat voor alle dienstverlening binnen de makelaardij. Van verkoop tot aankoop, taxaties en verhuur.

Kortom een lokaal bekend gezicht in Soest met regionale kennis van de markt en klaar om u te helpen met de verkoop van uw woning of appartement, het taxeren van de woning of het verhuren hiervan.

Neem direct contact op met uw makelaar in Soest